|
Glavni meni
Domov Komuna Opcije za člane Iskanje Splet
Koledar
Notifications
Odrenko
Odrenko
MilV: Aleš, sova se razpotegne da cim bolj posnema deblo in se naredi vecjo ko je nevarnost  19.05.2013 10:37:30 MilV: Da, DRagec, to bi naj za vse veljalo  19.05.2013 10:36:25 Dragec: A razumeš Jan, da nebi slučajno koga zgrešil...  14.05.2013 20:03:44 MilV: jan1411, vse fotke oceni, vseh avtorjev, ne samo eno od tistega, ki je tebi ocenil - za povračilo  13.05.2013 08:40:23 wedi: Kako se BMW dela: http://www.youtube .com/embed/libw1rV 2McY?feature=playe r_detailpage 12.05.2013 17:30:41 Dragec: Novo glasovanje za naj fotko... tokrat kasneje, da popotniki ne bi česa zamudili. 06.05.2013 16:00:21 Zlodej: vrtičkam... 29.04.2013 16:13:15 wedi: Čisto nič ni od aprilske tradicije v vremenu. Moral bom zamenjati temo za foto izziv. 28.04.2013 21:07:19 Aleš: A vas daje pomladanska utrujenost? Vam je padla zagnanost? 28.04.2013 20:45:53 Ostali kriki Kričijo lahko samo registrirani uporabniki Registriraj/Prijavi
Koledar
Razstave
Info o uporabnikih
 Dobrodošli Anonimnež
Uporabniki:
 Zadnji: jessyca
 Novi danes: 0
 Novi včeraj: 0
 Vsi: 1281
Prisotni:
 Člani: 0
 Obiskovalci: 1
 Bots: 1
 Osebje: 0
Prijavljeno osebje:Noben član osebja ni prijavljen!
Spremeni izgled
Each user can view the site with a different theme.
Themes marked with a * also change the forum look.
|
Dela kdo z infra rdečo fotografijoRazprave o fotoaparatih, objektivih, ter ostali foto opremi.
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
wedi Vedno tukaj

Pridružen/-a: Dec 11, 2006 Prispevkov: 1186
|
Objavljeno: Sre 22 Feb, 2012 0:02 Naslov sporočila: Re: Dela kdo z infra rdečo fotografijo |
|
Samo to potem ni IR fotografija.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zlodej Starosta

Pridružen/-a: Oct 20, 2005 Prispevkov: 5291 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre 22 Feb, 2012 0:25 Naslov sporočila: Re: Dela kdo z infra rdečo fotografijo |
|
Wedi zakaj že ne?
Marjanko, daj si malo tale navodila za uporabo preberi. Zgleda da meni ne verjameš: Ir fotografija-osnovna navodila
Vse to je Ir fotografija
Tukaj pa malo več o tem. Kdaj in pri kakšnem vremenu fotografirati, kako se lotiti, kako obdelati,.....
Ir-nadaljevalni tečaj
Mi je strašno žal ampak bolj preprosto kot napisat v googla "Ir photograpohy" pa tudi ne gre. Marjanko, Ir fotografija ni nekaj instant. za to lahko uporabiš kak filter v PS-u. Problem, ki ga nekateri ne znajo preseči je po moje pomanjkanje kreativnosti. Ir je lahko po obdelavi tako zelo različnega izgleda da je potrebno malo vedeti kaj pričakovati in imeti idejo kaj želiš. Od teh osnovnih navodil naprej ti v bistvu ne more nihče pomagati saj je postprodukcija zelo osebna. Se boš moral igrati z nastavitvami in sam priti do tega kar ti je všeč. Tele povezave pa ti dajo več kot dovolj znanja za začetek.
_________________ LP
Zlodej
"Življenje je niz snapshotov"
UJETI TRENUTKI |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
wedi Vedno tukaj

Pridružen/-a: Dec 11, 2006 Prispevkov: 1186
|
Objavljeno: Sre 22 Feb, 2012 2:30 Naslov sporočila: Re: Dela kdo z infra rdečo fotografijo |
|
Eh, to je cumpranje v PSju. Cumpranje pa je ponaredek ali približek nečemu, ki pa je v tem primeru vsekakor imaginarna zadeva.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marjanko Član

Pridružen/-a: Dec 02, 2005 Prispevkov: 192
|
Objavljeno: Sre 22 Feb, 2012 11:17 Naslov sporočila: Re: Dela kdo z infra rdečo fotografijo |
|
Ja, lepa hvala, sem si vzel čas....grem probat pa pošljem, ko bom zadovoljen.....pijača sledi..................
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zlodej Starosta

Pridružen/-a: Oct 20, 2005 Prispevkov: 5291 Kraj: Maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
rado Šefe

Pridružen/-a: Apr 02, 2005 Prispevkov: 3215 Kraj: Hoče-Slivnica
|
Objavljeno: Sre 22 Feb, 2012 18:58 Naslov sporočila: Re: Dela kdo z infra rdečo fotografijo |
|
Pravar poskusil z alfo s tem še nisem nikoli ampak za pravi efekt bo treba počakat na poletje , ko so barve prave predvsem zelena naredi svoje pa tudi sonce mora bit močno drugače ni pravega efekta.
_________________ Fotografiram, ker ne znam slikat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marjanko Član

Pridružen/-a: Dec 02, 2005 Prispevkov: 192
|
Objavljeno: Sre 22 Feb, 2012 19:11 Naslov sporočila: Re: Dela kdo z infra rdečo fotografijo |
|
Ja, zlodej ima prav....samo meni ni za čitat...enkrat poveš, pa si zapomnim...bom počakal poletje....
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|