|
Glavni meni
Domov Komuna Opcije za člane Iskanje Splet
Koledar
Notifications
Odrenko
Odrenko
MilV: Aleš, sova se razpotegne da cim bolj posnema deblo in se naredi vecjo ko je nevarnost  19.05.2013 10:37:30 MilV: Da, DRagec, to bi naj za vse veljalo  19.05.2013 10:36:25 Dragec: A razumeš Jan, da nebi slučajno koga zgrešil...  14.05.2013 20:03:44 MilV: jan1411, vse fotke oceni, vseh avtorjev, ne samo eno od tistega, ki je tebi ocenil - za povračilo  13.05.2013 08:40:23 wedi: Kako se BMW dela: http://www.youtube .com/embed/libw1rV 2McY?feature=playe r_detailpage 12.05.2013 17:30:41 Dragec: Novo glasovanje za naj fotko... tokrat kasneje, da popotniki ne bi česa zamudili. 06.05.2013 16:00:21 Zlodej: vrtičkam... 29.04.2013 16:13:15 wedi: Čisto nič ni od aprilske tradicije v vremenu. Moral bom zamenjati temo za foto izziv. 28.04.2013 21:07:19 Aleš: A vas daje pomladanska utrujenost? Vam je padla zagnanost? 28.04.2013 20:45:53 Ostali kriki Kričijo lahko samo registrirani uporabniki Registriraj/Prijavi
Koledar
Razstave
Info o uporabnikih
 Dobrodošli Anonimnež
Uporabniki:
 Zadnji: jessyca
 Novi danes: 1
 Novi včeraj: 0
 Vsi: 1281
Prisotni:
 Člani: 1
 Obiskovalci: 53
 Bots: 1
 Osebje: 0
Prijavljeno osebje:Noben član osebja ni prijavljen!
Spremeni izgled
Each user can view the site with a different theme.
Themes marked with a * also change the forum look.
|
Canon EOS 5D Mark IIIRazprave o fotoaparatih, objektivih, ter ostali foto opremi.
Pojdi na stran 1, 2 Naslednja
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
MilV Starosta

Pridružen/-a: Feb 27, 2007 Prispevkov: 2098 Kraj: Štajerska
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
FotoFrik Predsednik

Pridružen/-a: Jul 18, 2007 Prispevkov: 656
|
Objavljeno: Pon 05 Mar, 2012 0:11 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Kolikor je skrivnosten, zna pozitivno presenetiti pri visokem ISU v primerjavi z novim Nikonom ...
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
billy Član

Pridružen/-a: Aug 27, 2005 Prispevkov: 155 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon 05 Mar, 2012 21:02 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
določen napredek v primerjavi z mk II vsekakor je, sploh pa 61 točkovno merjenje, full size - 100 % LCD display, ki je še malo večji..
boljši procesor, in še mnogo tega..
sploh pa ISO je še za dve stopnji višji in popolnoma uporabne kvalitete fotke...
do 25.600 brezhibne..
primeri:
testni posnetki !
video !
ČAS ZA PREMIK NA BOLJŠE !!
_________________ 'Never say never'
bbilly.deviantart.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
miha Starosta

Pridružen/-a: Mar 05, 2005 Prispevkov: 3909 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor 06 Mar, 2012 0:14 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Sem Canonaš, ampak meni to grozdje ni všeč, je "prekislo" (beri previsoko).
_________________ Fotografija je poleg smrti edina stvar na svetu, ki ustavi čas. (avtor - jaz)
mihakacafura.weebly.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alan Vedno tukaj

Pridružen/-a: Jul 04, 2006 Prispevkov: 1112 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor 06 Mar, 2012 1:44 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Boš pač lažje prišel do rabljene 5d II, če še nimaš. Cena pri meni ni problematična, bolj to, da se mi že sedaj 5tka bolj kot ne praši in še dražjega praholovca res ne rabim.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
-Dule- Šefe

Pridružen/-a: Feb 03, 2011 Prispevkov: 240
|
Objavljeno: Sre 07 Mar, 2012 9:43 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
| miha wrote: |
| Sem Canonaš, ampak meni to grozdje ni všeč, je "prekislo" (beri previsoko). |
Prvo grozdje je običjano v začetku vedno bolj kislo, vendar s časom zaradi sonca pridobi na sladkobi... se pa strinjam z Alanom, da je treba razmisliti, če je pri hiši res nujno potreben še en hudo drag prahovec.
_________________ Dušan Brezovnik |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Aleš Šefe

Pridružen/-a: Oct 07, 2005 Prispevkov: 1873 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre 07 Mar, 2012 10:08 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Zanimiv fotoaparat. Sicer nisem v taboru Canon, pa vseeno so mi takšne cene previsoke, glede na moje ukvarjanje s fotografijo.
_________________ Kadar v duši človeka izbruhne svoboda, bogovi ne morejo več ničesar storiti proti temu človeku! (Jean Paul Sartre) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
billy Član

|
Objavljeno: Sre 07 Mar, 2012 16:37 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Če človek pomisli, da je cena v ZDA US$ 3 499.00 = 2 662 Euros.
http://www.bhphotovideo.com/c/product/847545-REG/Canon_5260A002_EOS_5D_Mark_III.html
In če imaš koga, ki bi ga bil pripravljen prinesti v Slovenijo..
ni dosti, čeprav je res, da je veliko.
Več kot nekateri odštejejo za svoj avto !!
Takšna zadeva se kupuje za nekaj let... Sploh pa s takšnimi lastnostmi, mu ne zmanjka...
Edino za profi fotkanje športa mogoče, a še to si upam trditi, da je 6 posnetkov na sekundo več kot dovolj, čeprav je EOS 1 mk IV hitrejši...
Sploh pa visok ISO in nizek nivo šuma, ter možnost HD videa... so mamljve novosti..
Ne dvomim pa, da tisti, ki imajo doma EOS 5 mk II, bodisi za resno delo ali za okras, prav gotovo ne čutijo nobene potrebe ali želje po za njih ne prav velikem premiku na bolje...
bbilly.deviantart.com/
Nazadnje urejal/a billy Sre 07 Mar, 2012 18:21; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
wedi Vedno tukaj

Pridružen/-a: Dec 11, 2006 Prispevkov: 1186
|
Objavljeno: Sre 07 Mar, 2012 16:43 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Bo pa marsikdo iz nižjega položaja skočil prav na vrh in čez leto pristal med sedanjimi "opazovalci" canonove lestvice.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zlodej Starosta

Pridružen/-a: Oct 20, 2005 Prispevkov: 5289 Kraj: Maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alan Vedno tukaj

Pridružen/-a: Jul 04, 2006 Prispevkov: 1112 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre 07 Mar, 2012 22:03 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Boris, to je neto cena v Ameriki, prištej še vsaj 7% davka. Še vedno je cenejše, ampak če pri nas kupiš brez davka, ni več tako velika, da bi se ti ga splačalo švercati.
Me pa prav zanima, kaj bo pokazala Photokina, čeprav je letos rahlo nesrečno leto z Olimpijado in so pokazali novosti prej. ISO je eno, me pa veliko bolj matra dinamični razpon.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
billy Član

|
Objavljeno: Čet 08 Mar, 2012 10:33 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Bo potrebno malo počakat, da prvi val navdušenja mine in da padejo sedanje navite prednaročniške cene..
Čez pol leta bo cena malo bolj normalna (upam).
Ne vem kako bi ga kupil pri nas brez davka ?
Razen če nisi državna institucija ?
Ali pa če ga 'izvažaš' iz EU, recimo na Hrvaško in dobiš DDV nazaj ?
Tudi testi bodo pravi šele, ko bo uporabljen v praksi..
Uporabniki povedo najbolj realno. Tisti, ki ga koristijo pri svojem delu..
V studiu nastavljen test pri dnevni svetlobi zna zavajat..
Vsekakor je pa mašinca takšna, da tistemu ki razmišlja o nakupu novega in ima denar ni kaj razmišljat.. Zamenjat samo zaradi nekaj izboljšav, če ti sedanji tako kot meni v 90 % služi optimalno pa ni smiselno..
bbilly.deviantart.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zlodej Starosta

Pridružen/-a: Oct 20, 2005 Prispevkov: 5289 Kraj: Maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
-Dule- Šefe

Pridružen/-a: Feb 03, 2011 Prispevkov: 240
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MilV Starosta

Pridružen/-a: Feb 27, 2007 Prispevkov: 2098 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Ned 11 Mar, 2012 18:50 Naslov sporočila: Re: Canon EOS 5D Mark III |
|
Cene v EU so običajno tam nekje kot v ZDA, samo valuta je drugačna...
_________________ Amateurs worry about equipment, professionals worry about time, masters worry about light ...
www.pbase.com/milv |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|